https://redirectioneaza.ro/asociatia-culturala-de-dans-si-muzica-din-bucuresti?fbclid=IwAR3hvBmiRuZ87lRc0Hz6nIARaBtc9kzIxPFzTPm1LkTYI-sKKWz1hbF0zvA

Consultață profesională

sunt de acord sa ma inscriu sa beneficiez de reducerea cu 20% a abonamentului pe luna iunie 2020

( va rugam sa completati formularul de mai sus cu numele, prenumele si data,  ora si ziua din  saptamana cand doriti sa va rezervam un loc) multumim !!!

Sună-ne la: 0722283289 sau la nr.

+40 722464378. Va asteptam cu drag si voie buna sa ne distram

impreuna!

 

E-mail:

scoala.dans.popular.bucuria@gmail.com

Contactează-ne:

E-mailul Dvs.
Telefonul Dvs.
Mesajul dvs.
EXPEDIAZĂ
EXPEDIAZĂ
Mesajul a fost expediat - Mersi
Îndeplinește toate câmpurile necesare!

Profesionistii     

 

 

 

Scoala de dans si muzica Bucuria, Ansamblul folcloric este infiinta la sfarsitul anului 2019 .

Este o scoala care primeste in randurile ei copiii cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani dar si adolescenti cu varste cuorinse intre 13 si 18 ani .

- Obiectivele activităţii sunt diferenţiate pe categorii de vârstă şi grad de pregătire.

- Principalul scop este acela de a face cunoscute copiilor valorile inestimabile ale folclorului românesc, în particular, caracteristicile dansurilor şi jocurilor populare din toate zonele mari ale ţării. Din acest punct de vedere, Ansamblul folcloric “Bucuria “ este printre putinele ansambluri din tara care este capabil sa aduca pe scenă folclor autentic din toate zonele ţării, cunoscut fiind faptul ca celelalte ansambluri de copii din ţară, chiar foarte bune, nu prezintă decât melodii şi jocuri specifice zonei folclorice din care provin.

De cand s-a infiintat Scoala de dans si muzica Bucuria, Ansamblul folcloric “Bucuria” , şi-a cucerit recunoaşterea atât pe plan intern ( laureat cu premiul I a mai multor concursuri pe plan intern cât şi internaţional, prin numeroasele turnee artistice întreprinse şi festivaluri la care a fost invitat : Albania, Spania, Italia, Grecia . A fost invitat de asemenea sa participe la spectacole oficiale, la diverse activităţi culturale caritabile. Tot ca o recunoaştere a valorii sale, ansamblul a fost invitat la diverse filmări şi transmisii în direct : Antena Star, Metroola Tv, Televiziunea Română. Pentru acest an şcolar 2021, ne-am propus îmbunătăţirea repertoriului, prin introducerea unor dansuri din zone ce n-au mai fost abordate de mult timp, promovarea la nivelul ansamblului a noi talente şi participarea la un festival în străinătate. Pentru frecventarea cursurilor , sunt obligatorii urmatoarele condiţii :

- stare fizică foarte bună ( fără deficienţe fizice sau boli cronice)

- ritmică bună

- coordonare

Planificare activităţii de dansuri populare este structurată pe trei nivele de pregătire - începători, avansaţi şi performanţă, respectiv promovarea în ansamblu.

Incepători - învăţarea elementelor din “Fondul coregrafic de bază”

Varsta minima pentru selectie este de 6 ani.

Avansaţi - învăţarea unor suite de dansuri mai uşoare, continuarea

asimilării a noi elemente de dans folcloric.

Performanţă

- abordarea coregrafica a tuturor zonelor ţării

- participarea la spectacole, concursuri, festivaluri .

Poți la fel să modifici dimensiunile și poziția elementului, fundalul, linia de contur și multe altele. La fel, pentru apariția elementelor de tip text poți seta un efect de animație.

Nunta este un moment minunat. Pe care îl aşteptaţi, îl visați, îl organizați, în cele mai mici amănunte. Un moment unic …

Dansul mirilor, cu toate că tine poate 3 minute, este unul dintre cele mai emoţionante momente ale nunţii. Cel despre care vă veți aminti toată viaţa. Este o adevarata poveste de dragoste spusa prin dans si priviri neintrerupte, unde fiecare pas pe care o sa-l faceti pe ring sopteste bucatele din povestea voastra de iubire.
O nunta extraordinara incepe cu primul dans. Al vostru!

Şi acum intervenim noi. Chiar dacă crezdeți că nu știți să dansați, nu vă place să vă expuneți, n-ați dansat prea mult î, noi vă putem ajuta să faceți din acest moment, unul frumos și emoţionant.
Depinde de voi. Nu vă vom chinui cu cine ştie ce figuri complicate sau cascadorii nemaivăzute. Vă vom învăţa lucruri simple şi minunate, pe care le veți stăpâni atât de bine, încât nu veți fi stresati sau timorați de dans.

Noi va oferim lectii de dans pentru a face o impresie impecabila la nunta voastra!
Acestea contin:

Ore in particular sau grupuri de prieteni, dansuri pentru nunta si alte evenimente (sarba, brasoveanca, hora, vals si alte dansuri la alegere)
Coregrafie conform dorintelor voastre
Adaptarea dificultatii coregrafice la timpul avut la dispozitie si la dorintele voastre
Recomandari in alegerea melodiei si a ritmului potrivit personalitatii voastre
Regia intrarii si iesirii din ring si a momentului coregrafic
Flexibilitate in alegerea zilelor si orelor de curs
Posibilitate de efectuare a ultimei sedinte de dans in locatia de desfasurare a nuntii!

Pretul :
O sedinta pentru un astfel de dans dureaza 50 minute, taxa sedinta este în funcție de solicitari si program.
Numarul sedintelor necesare variaza in functie de complexitatea dansului ales de dvs. si viteza acumularii de informatii a fiecarei perechi in parte. Taxa pe sedinta: 30 Euro de pereche

PROMOTIE PENTRU DANSUL MIRILOR:
avantajos, rapid si bine