https://redirectioneaza.ro/asociatia-culturala-de-dans-si-muzica-din-bucuresti?fbclid=IwAR3hvBmiRuZ87lRc0Hz6nIARaBtc9kzIxPFzTPm1LkTYI-sKKWz1hbF0zvA

Dragi vizitatori.

 

*Va multumim pentru interesul manifestat fata de activitatea noastra.

 

Ne puteti urmari  atat pe paginile de facebook : Scoala de dans popular Bucuria , Ansamblul folcloric Bucuria cat si pe canalul Youtube : Raluca Simona sava.

 

Pentru inscrieri la cursurile de dans lasati aici un mesaj sau un sms la 0722283289.

 

Multumim si va asteptam cu drag la curs!

Ai un eveniment deosebit in famile, nunta, botez, zi onomastica si vrei sa iti inveselim atmosfera prin dansul si cantecul popular romanesc?

 

 

Grupul nostru de dansatori veseli iti sta la dispozitie cu suite din cateva zone ale tarii, iti intretine atmosfera prin buna dispozitie invitand la joc oaspetii , invatandu-i cei mai simpli pasi de hora, sarba , perinita sau geampara.     

 

 

In pagina principala vei gasi  cateva imagini foto si video cu ceea ce am pregatit pentru evenimentul tau.

 

 

Nu iti face griji de costul acestor servicii intrucat sunt cele mai accesibile de pe piata. Ia legatura cu noi si in functie de durata programului dorit stabilim un pret convenabil si fara concurenta.

tel.0722283289 

Ai un eveniment deosebit in famile,  nunta,  botez,  zi onomastica  si vrei  sa  iti  inveselim  atmosfera  prin  dansul  si  cantecul  popular romanesc?

 

 

Grupul  nostru de dansatori veseli  iti  sta  la  dispozitie  cu  suite  din cateva  zone  ale tarii, iti intretine  atmosfera  prin  buna dispozitie  invitand  la joc  oaspetii , invatandu-i  cei mai simpli  pasi de hora, sarba , perinita sau geampara.     

 

 

Mai jos prezentam cateva imagini foto si video cu ceea ce am pregatit pentru evenimentul tau.

 

 

Nu  iti  face  griji  de costul acestor servicii intrucat sunt cele mai accesibile de pe piata. Ia legatura cu noi si in functie d e durata programului dorit stabilim un pret convenabil si fara concurenta.

tel.0722283289 

campionii dansului popular

Scoala de Dans si Muzica "Bucuria"  

E-mailul Dvs.
Telefonul Dvs.
Mesajul dvs.
EXPEDIAZĂ
EXPEDIAZĂ
Mesajul a fost expediat - Mersi
Îndeplinește toate câmpurile necesare!

Contactează-ne:

Sună-ne la: 0722283289 sau la nr.

+40 722464378. Va asteptam cu drag si voie buna sa ne distram

impreuna!

 

E-mail:

scoala.dans.popular.bucuria@gmail.com

Despre noi