https://redirectioneaza.ro/asociatia-culturala-de-dans-si-muzica-din-bucuresti?fbclid=IwAR3hvBmiRuZ87lRc0Hz6nIARaBtc9kzIxPFzTPm1LkTYI-sKKWz1hbF0zvA

.

Scoala de dans si muzica Bucuria, Ansamblul folcloric este infiinta la sfarsitul anului 2019 .

Este o scoala care primeste in randurile ei copiii cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani dar si adolescenti cu varste cuorinse intre 13 si 18 ani .

- Obiectivele activităţii sunt diferenţiate pe categorii de vârstă şi grad de pregătire.

- Principalul scop este acela de a face cunoscute copiilor valorile inestimabile ale folclorului românesc, în particular, caracteristicile dansurilor şi jocurilor populare din toate zonele mari ale ţării. Din acest punct de vedere, Ansamblul folcloric “Bucuria “ este printre putinele ansambluri din tara care este capabil sa aduca pe scenă folclor autentic din toate zonele ţării, cunoscut fiind faptul ca celelalte ansambluri de copii din ţară, chiar foarte bune, nu prezintă decât melodii şi jocuri specifice zonei folclorice din care provin.

De cand s-a infiintat Scoala de dans si muzica Bucuria, Ansamblul folcloric “Bucuria” , şi-a cucerit recunoaşterea atât pe plan intern ( laureat cu premiul I a mai multor concursuri pe plan intern cât şi internaţional, prin numeroasele turnee artistice întreprinse şi festivaluri la care a fost invitat : Albania, Spania, Italia, Grecia . A fost invitat de asemenea sa participe la spectacole oficiale, la diverse activităţi culturale caritabile. Tot ca o recunoaştere a valorii sale, ansamblul a fost invitat la diverse filmări şi transmisii în direct : Antena Star, Metroola Tv, Televiziunea Română. Pentru acest an şcolar 2021, ne-am propus îmbunătăţirea repertoriului, prin introducerea unor dansuri din zone ce n-au mai fost abordate de mult timp, promovarea la nivelul ansamblului a noi talente şi participarea la un festival în străinătate. Pentru frecventarea cursurilor , sunt obligatorii urmatoarele condiţii :

- stare fizică foarte bună ( fără deficienţe fizice sau boli cronice)

- ritmică bună

- coordonare

Planificare activităţii de dansuri populare este structurată pe trei nivele de pregătire - începători, avansaţi şi performanţă, respectiv promovarea în ansamblu.

Incepători - învăţarea elementelor din “Fondul coregrafic de bază”

Varsta minima pentru selectie este de 6 ani.

Avansaţi - învăţarea unor suite de dansuri mai uşoare, continuarea

asimilării a noi elemente de dans folcloric.

Performanţă

- abordarea coregrafica a tuturor zonelor ţării

- participarea la spectacole, concursuri, festivaluri .

 

 

Dragi vizitatori.

 

*Va multumim pentru interesul manifestat fata de activitatea noastra.

 

Ne puteti urmari  atat pe paginile de facebook : Scoala de dans popular Bucuria , Ansamblul folcloric Bucuria cat si pe canalul Youtube : Raluca Simona sava.

 

Pentru inscrieri la cursurile de dans lasati aici un mesaj sau un sms la 0722283289.

 

Multumim si va asteptam cu drag la curs!

Ai un eveniment deosebit in famile, nunta, botez, zi onomastica si vrei sa iti inveselim atmosfera prin dansul si cantecul popular romanesc?

 

 

Grupul nostru de dansatori veseli iti sta la dispozitie cu suite din cateva zone ale tarii, iti intretine atmosfera prin buna dispozitie invitand la joc oaspetii , invatandu-i cei mai simpli pasi de hora, sarba , perinita sau geampara.     

 

 

In pagina principala vei gasi  cateva imagini foto si video cu ceea ce am pregatit pentru evenimentul tau.

 

 

Nu iti face griji de costul acestor servicii intrucat sunt cele mai accesibile de pe piata. Ia legatura cu noi si in functie de durata programului dorit stabilim un pret convenabil si fara concurenta.

tel.0722283289 

Ai un eveniment deosebit in famile,  nunta,  botez,  zi onomastica  si vrei  sa  iti  inveselim  atmosfera  prin  dansul  si  cantecul  popular romanesc?

 

 

Grupul  nostru de dansatori veseli  iti  sta  la  dispozitie  cu  suite  din cateva  zone  ale tarii, iti intretine  atmosfera  prin  buna dispozitie  invitand  la joc  oaspetii , invatandu-i  cei mai simpli  pasi de hora, sarba , perinita sau geampara.     

 

 

Mai jos prezentam cateva imagini foto si video cu ceea ce am pregatit pentru evenimentul tau.

 

 

Nu  iti  face  griji  de costul acestor servicii intrucat sunt cele mai accesibile de pe piata. Ia legatura cu noi si in functie d e durata programului dorit stabilim un pret convenabil si fara concurenta.

tel.0722283289 

campionii dansului popular

Scoala de Dans si Muzica "Bucuria"  

E-mailul Dvs.
Telefonul Dvs.
Mesajul dvs.
EXPEDIAZĂ
EXPEDIAZĂ
Mesajul a fost expediat - Mersi
Îndeplinește toate câmpurile necesare!

Contactează-ne:

Sună-ne la: 0722283289 sau la nr.

+40 722464378. Va asteptam cu drag si voie buna sa ne distram

impreuna!

 

E-mail:

scoala.dans.popular.bucuria@gmail.com

Despre noi